Over ons

Hoi bezoeker. Bedankt voor het bezoeken van onze site en de interesse in ons! Laat me je ons verhaal vertellen. Emjoy is een student bedrijf opgericht door vijf studenten, met een maatschappelijk doel.

Het probleem waar wij op focussen is dementie. Sommige van onze oprichters hebben deze vreselijke ziekte van dichtbij meegemaakt. Door dit van dichtbij meegemaakt te hebben willen wij iets doen om deze mensen te helpen.

Wij willen mensen met dementie een moment van rust en herkenning geven in hun nieuwe realiteit. Samen met jou willen wij een lach brengen op alle gezichten, en willen wij geluk verspreiden, specifiek tussen jou en je familie, vrienden en kennissen. Dit gaan we doen door het muziekgeheugen te stimuleren. Muziek blijft ons namelijk het langst bij. Wil je hier meer over weten, bekijk dan deze link!

Persoonlijk contact staat bij ons voorop. Heb je ons nodig? Aarzel dan niet om te mailen of te bellen! Wil je misschien jouw verhaal delen? Wij hebben een blog waarin je jouw verhaal kan delen. Samen maken we dementie iets makkelijker.

Ons doel is voor iedereen een gepersonaliseerd boek mogelijk maken, maar daarvoor hebben wij jou nodig!

 Ontmoet het team

Marketing Manager: Luuk

Luuk Kempers

Eigenaar & Oprichter
info@enjoy-memories.nl

Financieel Manager: Fleur

Fleur Willems

Eigenaar & Oprichter
inkoop@enjoy-memories.nl

HRM Manager: Colinda

Colinda van Gog

Eigenaar & Oprichter
sales@enjoy-memories.nl

Onze missie

Wij willen positieve emoties stimuleren met behulp van herinneringen.

Met onze producten willen wij een positieve invloed hebben op jou, je familie en andere naasten. Als groep studenten willen wij het beste uit onze studie halen, en door elkaar te helpen komen we verder. Help jij ons mee?